Møttes gjennom instagram

En av guttene postet et bilde og annonserte at han skulle starte band.

Saken er også publisert på UKM-festivalen 2016

Resten av gjengen kommenterte at de ble med mest som en spøk. Da de møttes merket de at kjemien kom på plass, og i senere tid klarte de også å skaffe en bassist.

Se Regnvær på UKM-festivalen i videoen over.

Det er bare tilfeldigheter. Utrolig at man kan verdsette et Instagram-bilde så høyt
– Jonas Lind (17) trommis

Målet til guttene er å gi tilbake det musikken har gitt dem, og de velger å gjøre det gjennom sanger som er skrevet på dialekt. De er veldig glad i å opptre på store scener, men mest av alt liker de responsen fra publikum.

Det er fantastisk når folk sier at de fikk en god følelse av låten
– Ruben Martinius Karlsen Skorstad

Bandet skriver og komponerer sine egne sanger på norsk. De forteller at alt begynner med en følelse de kjenner på nå, eller en følelse de har hatt tidligere. Den vanskeligste delen er å formidle det du kanskje har følt i et år, sier Karlsen Skorstad. Han legger til at alle bandmedlemmene alle er enige om hvilket lydbilde de ønsker, og understreker hvor viktig det er.

Ruben Martinius Karlsen Skorstad (17) er vokalist, gitarist og låtskriver for bandet Regnvær. Musikerne tenker at navnet er en måte å både representere byen og musikken deres. På rask tid har guttene funnet sin egen stil og skal spille inn sanger i studio allerede til sommeren.

Det ligger ekstremt mye øving bak. Til slutt har vi vært så mye sammen at vi blir fort sure på hverandre og vi er drittlei sangene
– Ruben Martinius Karlsen Skorstad