– Alle skal få sin “time to shine”

Sang, beatboxing, rapping, musikkinstrumenter, hallingdans og popping – alt i ett!

Det er ikke vanskelig å legge merke til at det er en super stemning i denne gjengen. De kjente hverandre litt før de ble satt sammen i mix-prosjektet. Det var god kjemi fra dag én, som de føler ble reflektert i resultatet.

Det er bra at vi blir mer kjent med hverandre. Jeg har blitt veldig glad i alle fem. De er gutta mine, sier den fornøyde sangeren og gitaristen Aurora Amalie Heimdal.

Innslaget fra Oppland består av sang, beatboxing, rapping, musikkinstrumenter, hallingdans og popping i ett nummer. Det er mye på en gang og virker som en stor utfordring.

Jeg tror egentlig det aller vanskeligste var å holde seg seriøs under øvingen. Vi ble fort en sammensveiset gjeng, så det var vanskelig å skille mellom den fritiden og øvingstiden vi hadde, sier rapperen Daniel Granli.

Håkon Guddal informerer om at dersom de hadde fått tilbudet om å gjennomføre dette igjen, ville han ikke nølt med å si ja. Det på tross av at de kun hadde en helg på å lage det nye innslaget. De vil anbefale andre fylker å gjøre det samme.

Det kan hende at mixen ikke funker med en gang, men det ender utrolig bra!