–Hæ, ska det henge bilder av mæ i mange busser?

10 glade UKM ungdommer smiler nå til passasjerene i bussene som går i Kristiansandsregionen.

Nate Tewoldebrhan nate-og-natevar med på en utrolig morsom fotoseanse på rutebilstasjonen, der han blant annet hengte opp plakat av seg selv i bussen. «Hæ, ska det henge bilder av mæ i mange busser? Æ blir satt helt ut».

10 glade UKM ungdommer smiler nå til passasjerene i bussene som går i rundt Kristiansand. Torleiv Klungland har tatt bilder av UKMere, og laget designet og profilen på plakatene.

Agder Kollektivtrafikk, var interessert i ikke-kommersiell reklame som hadde et budskap de kunne gå god for. Ideen om plakatprosjektet er sikkert ikke ny for mange, men dukket nå opp i forbindelse med ulike tiltak i storbyprosjektet. Her er de 10 plakatene: