UKM viser seg fra sin beste side på MGPjr

Lørdag var 20 UKM-deltakere med på MGPjr, både i den direktesendte TV-sendingen og på utescenen foran Telenor Arena.

Før sendingen giret Zeenix Crew, Even Moe Treimo, Benjamin Moland Kittelsen og Stone Heart opp stemningen for 15.000 publikummere utenfor Telenor Arena. Selv med litt regn, lagde de upåklagelig stemning, og gjorde det til den best tenkelige starten på kvelden. På utescenen var også UKM-deltaker Umit Sebastian Stenseth solid tekniker og Herman Brune Leikanger ledet showet som engasjert konferansier.

Det var veldig morsomt! Det er alltid gøy å stå på scenen med UKM. –Even

Inne i salen var Christian med på å avsløre alle de fire superfinalistene med kubing, i tillegg til at han fortalte alle sammen om sin opplevelse på UKM. Det gjorde også Abdigani Getamesay (artist), Mathis Eira (konferansier), Linn Isabel Eielsen (tegner), Kristoffer Vollan (filmskaper), Margrethe Rykkelid (nysirkus) og Dandick Theodor Bakker (kunst) i videoen som gikk foran alle i salen og på direktesendingen på NRK. I videoen har også Christian Bjørøen Hvatum (media) vært med på å lage grafikk i form av rubiks kube i filmen, og Nikolai Lysned har laget musikken. I videoen over ser du både filmen om UKM, og intervjuet med Christian, og under er flere bilder fra dagen.