Meld dere på konkurransen MUSIKK UNDER 16

NRK P3 Urørt, Malabar Studio, Warner Music, Øyafestivalen og Miniøya arrangerer en bandkonkurranse for de under 16 år.

Det plukkes ut tre finalister som får spille på Miniøya, og vinneren får spille inn en låt i Malabar Studio sommeren 2014. Singelen gis ut på plateselskapet Warner Music under Øyafestivalen. Vinneren får også spille på klubbdagen på Øyafestivalen 2014. Vinnerlåta vil i tillegg bli spilt på NRK P3.

p3.no

Med Musikk Under 16 ønsker vi  å skape en arena der barn og unge får muligheten til å vise seg fram og bli tatt seriøst som musikkaktører. Musikk Under 16 skal være et springbrett for unge musikkinteresserte i hele Norge. Prosjektet vil følge opp vinnerne også etter festivalen.

Frist for påmelding er onsdag 19. mars

Påmelding: http://p3.no/musikk/vil-du-spille-pa-minioya/

Tidligere vinnere:
2010 – Surfers Lingo
2011 – Iben Mathea
2012 – Viviparous
2013 – The Wolves