Fortsatt seks UKM’ere med i Idol

Stine Jakobsen har i mange år vært en ivrig UKM'er, gått videre til UKM-festivalen, og vært med på UKMs internasjonale utveksling til Russland.

I går sa hun fra om at at hun trekker seg fra finalerundene i Idol, men det er det fortsatt 6 andre UKM’ere med i årets finalerunder!

«Etter nøye vurderinger har jeg kommet til at jeg ikke vil klare å kombinere Idol-deltakelsen med skolegangen, og skolen betyr veldig mye for meg akkurat nå», sier Stine Jakobsen til VG.no.

Fylkeskontakt for  UKM i Troms, Odd-Halvdan, kjenner Stine godt, men uttaler seg på generelt grunnlag til Folkebladet, da han ikke kjenner saken:

«Jeg må si at jeg er litt overasket, jeg hadde vel som mange andre håpet at Stine skulle stå løpet helt ut, sier Jakobsen. Han Kjenner Stine Jakobsen godt gjennom sin stilling som daglig leder i UKM Troms, en arena som Stine Jakobsen også har gjort seg sterkt bemerket på.»

For noen dager siden var Stine på besøk i NRK-huset i Tromsø, og spilte inn sin utgave av Clown.

UKM ønsker Stine Jakobsen lykke til videre med skole og musikkarriere, og ser frem til å høre mer fra henne i fremtiden!

Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Se Stine på UKM-festivalen 2011 her:

http://tv.ukm.no/Stine-Jakobsen/1147