Pengestøtte og mentorhjelp på Trafo.no

Nordens største nettsamfunn for kreativ og kunstnerisk ungdom.

Trafo.no kan du dele dine bilder, tekster eller videoer med de andre 12 000 medlemmene. I tillegg kan du søke om penger og få hjelp fra profesjonelle kunstnere – helt gratis.

Ung, kreativ, men blakk?

Har du en ide til ett kunstprosjekt, men mangler penger for å gjennomføre det? På Trafo.no kan du søke om inntil 10 000 kr til å dekke utgiftene til kunstprosjektet ditt. Det er søknadsfrist hver oddetallsmåned, og du får raskt svar på pengesøknaden din. Hvert år deler nettsamfunnet Trafo.no ut 600 000 kroner til ungdom mellom 16 og 22 år som arbeider med kreative og kunstneriske prosjekter. Trafo har for eksempel gitt støtte til fotoutstillinger, musikkinspillinger, magasin, filmprosjekt, danseforestillinger, teater, bokutgivelser, workshops osv.

Få hjelp fra en trafo-mentor

Råd og vink fra proffe kunstnere kan være til stor hjelp når man er i gang med ett kreativt prosjekt. På Trafo.no har de derfor over 30 profesjonelle kunstnere som står klare til å hjelpe deg videre med ditt prosjekt. Helt gratis.

Skriver du på en novelle, en roman eller ett filmmanus? Vil du ha en musiker-tilbakemelding på ett lydopptak av bandet ditt? Eller kanskje noen råd til hvordan du kan ta bedre foto? Trafo.no har profesjonelle forfattere, fotografer, regissører, musikere og billedkunstnere som ønsker å gi deg hjelp, tips og veiledning. Send inn en mentorsøknad hvor du legger ved det du arbeider på. I løpet av kort tid vil du få en individuell tilbakemelding fra mentor med tips, råd og svar på eventuelle spørsmål.

Trafo.no er et nasjonalt tilbud for ungdom mellom 16 og 22 år som finansieres av Kulturrådet. Alle tjenestene på Trafo.no er gratis. Med jevne mellomrom arrangerer også Trafo kreative workshops for ungdom rundt om i landet.