Jubileumsåret er i gang

Har du meldt deg på årets UKM?

Godt nyttår alle sammen, endelig er 2015 her, året da UKM fyller hele 30 år! Mange har allerede meldt seg på årets UKM, og i løpet av de neste to-tre månedene vil det avholdes lokalmønstringer over hele landet.

Vi i UKM Norge satser på rekord i antall påmeldte i år, så har du ikke meldt deg på, gjør det med en gang! Husk, du kan melde deg på med hva som helst! Har du ett talent å vise frem, noe du vil formidle eller underholde med? Klikk «finn din mønstring» på UKM.no, for å starte påmeldingen 🙂

Kjenner du noen som bør melde seg på, så kan du invitere de selv også, ved å sende UNN Noen UKM-kort! http://unn.ukm.no

Vi i UKM Norge vil ønske dere alle lykke til, og bare ta kontakt med oss hvis det skulle være noen spørsmål! support@ukm.no eller på tlf: 46421625