High Funky Five ble skapt gjennom UKM

UKM skaper kultur og opplevelser, meld deg på du også!

UKM er en plass hvor ungdom og kultur møtes, og ett flott eksempel på dette er bandet High Funky Five! De startet bandet kun for å delta på UKM`s lokalmønstring i Trondheim, i 2014. De spilte en coverlåt, og selv om de ikke gikk videre til fylkesmønstringen, hadde de det veldig morsomt og fortsatte å spille sammen etterpå.

Som ett resultat av deltagelsen fikk de også flere spillejobber i regi av UKM, som f.eks på Martnan i Trondheim, Jazzfest Future og under Julemarkedet i Trondheim. De ble derfor lagt merke til og fikk også spillejobber utenfor UKM`s regi.

Bandet har selvsagt meldt seg på UKM 2015 også, og selv om mange lokalmønstringer rundt omkring i landet allerede er avviklet, er det flere som fortsatt har åpen påmeldingsfrist. Ikke nøl, meld deg på du også!