Vi besøker UKM Trondheim

I helgen gikk lokalmønstringen til Trondheim av stabelen, til stormende jubel!

6 og 7 mars var de magiske datoene for alle håpefulle UKM-deltagere fra Trondheim. Trondheim har flere ganger stått fram som en av de største lokalmønstringene i landet, og dette året var intet unntak, det var mange påmeldte, og ikke minst, mange frammøtte blant publikum, for å heie på sine favoritter. Vi i UKM Norge tok turen og kikket på alle de flotte fremføringene, snakket med deltagerne og filmet litt også. Ta en titt her:

http://tv.ukm.no/Vi-besker-UKM-Trondheim/5843

(Vises ikke videoen? Klikk her)

Fylkesmønstringene starter nå

Lokalmønstringer blir holdt over hele landet for tiden, men til helgen starter også fylkesmønstringene, og Finnmark er først ute blant fylkene. Den helgen med flest fylkesmønstringer er 17-19 april, da hele 10 fylker avholder sine mønstringer.