Hedmark proppfulle av selvtillit og energi før fylkesmønstringen

Rekordmange deltagere skal i ilden i løpet av helga!

Til helgen, 10-12 april, sparker Hedmark igang sin fylkesmønstring. Fylkeskontakt Karoline Amb sprudler av glede og energi; «Vi skulle ønske det var noe som het Norgesmesterskap i Fylkesmønstring, for vi føler oss så klare for dette!»

Det er rekordmange 302 deltakere som skal i ilden med forskjellige bidrag, det vil bli avholdt 22 forskjellige workshops i løpet av helga, gratis kirkekonsert arrangeres for alle som vil se, og en egen drømmeforestilling avholdes mot slutten av helga, og alt arrangerers av KUA (Kreative Unge Arrangører).

Av de forskjellige workshops som avholdes, fins det stort mangfold, blant annet kommer det 3 folkemusikere fra Skottland for å dele sin musikk, det kommer en dame fra Australia som skal holde workshop i hvordan lage green room, med det treffende navnet; «Pimp my Os», og landslaget i Timber-sports tar turen for å vise hva det handler om. (Det er forøvrig sportsarrangementer som er basert på oppgaver som utføres av Lumberjacks, og inneholder som regel ei motorsag og ett stort stykke tre).

Vi ønsker alle deltakere, arrangører og publikum lykke til!