Den store fylkesmønstringshelgen er her!

Hele 10 fylker avholder fylkesmønstring i helga!

Til helgen skal altså over halve landets fylker avholde fylkesmønstring, fra Troms i nord, til Østfold i sør.

Fylkesmønstringen i Troms vil avholdes fra fredag 17 april til søndag 19 april, i Kulturhuset i Finnsnes, og vil bestå av til sammen 4 forestillinger, byscener rundt omkring Finnsnes, og workshops.

Nordland avholder sin fylkesmønstring i Stormen Konserthus, fredag 17-19 april. De har proppet helga full med 4 forestillinger og oppfordrer alle sine deltagere og publikum til å dele bilder fra helga, på instagram med hashtags: #ukmnordland og #javielskerukm.

Nord-Trøndelag skal selvsagt også være med, og Verdalsøra barne- og ungdomsskole er stedet for helgas fylkesmønstring, som avholdes fra fredag 17 april til søndag 19 april. De kjører en løsning med egne rockescener, kulturscener, filmforestilling og kunstutstilling.

I Herøy kommune avvikles Møre og Romsdals fylkesmønstring, også fra 17-19 april. De har hele 6 forestillinger som avvikles ved Herøy Kulturhus, i tillegg til minikonsert i sentrum, festforestilling i Fosnavåg Kulturhus, og vanndisco for deltagerne begge dager!

Sogn og Fjordane legger sin fylkesmønstring til Førdehuset i Førde, fra lørdag 18 april til søndag 19 april. Nytt av året her, er at en hel medieklasse deltar med fotooppdrag under mønstringen.

Oppland drar til Hadeland Kultursal og holder sin fylkesmønstring der, fra fredag 17 til søndag 19 april. 3 forestillinger vil finne sted i løpet av helgen, i tillegg til kurs for konferansierer og scenearbeidere, og workshops på lørdag.

I Hordaland tar alle turen til USF Verftet i Bergen, for helgens fylkesmønstring fra lørdag 18 til søndag 19 april. Her vil det avvikles hele 8 forestillinger, i tillegg til sosiale aktiviteter i Nordneshallen.

Fylkesmønstringen til Akershus finner sted i Kolben Kulturhus i Oppegård, fra 17 – 19 april. Akershus slår på stortromma og arrangerer hele 12 forestillinger over helgen! Disse er videre oppdelt etter kategori og sjanger.

Ved Vågen videregående skole i Sandnes, vil fylkesmønstringen til Rogaland finne sted, fra 17-19 april. 3 forestillinger skal avvikles, og ingen ringere enn bandet Skambankt skal sparke i gang selve mønstringen!

Og sist men ikke minst, Østfold vil holde sin fylkesmønstring i Halden, ved Brygga Kultursal fra fredag 17 april, til lørdag 18 april. Fredagen er reservert for prøver, og på lørdag vil det avvikles to forestillinger, en kunstutstilling og en kirkeopptreden i Immanuelskirken.

Vi ønsker alle deltakere og publikum en fortreffelig helg, lykke til!