Kjører på med tre fylkesmønstringer

Sør-Trøndelag, Buskerud og Vest-Agder skal imponere med sine talenter.

Sør-Trøndelag avholder sin fylkesmønstring i Støren Kulturhus, fra fredag 24 april til søndag 26 april. 6 forestillinger er fordelt på de tre dagene, det blir avholdt workshops med dans, lys – og lydteknikk, kunst og foto, i tillegg til åpen scene for alle som vil opptre på lørdagskvelden. Det blir også konsert med Charlotte Audestad lørdag kl 21:45

Buskeruds fylkesmønstring arrangeres fra lørdag 25 april til søndag 26 april på Union Scene i Drammen. Nesten 300 ungdommer vil delta fordelt på 4 forestillinger, inkludert kunstutstilling og filmvisning. Det blir også avholdt workshops i sceneteknikk, for konferansierere og for nettredaksjon.

Også Vest-Agder gleder seg masse til å avholde sin fylkesmønstring på lørdag 25 april, i Kilden teater- og konserthus i Kristiansand. De kjører to forestillinger med tilsammen 62 innslag, og eget husband står klart til å akkompagnere deltakerne som vil benytte seg av det.

Vi ønsker alle deltagere, publikum og arrangører lykke til i helgen!