Artistverten Lila

Det handler om å gjøre tiden backstage så hyggelig som mulig

Foto: Mina Brathen | Tekst: Niklas Gløsen

Lila Kjelden fra Hordaland er en av artistvertene som skal være med på festivalen i år. Hun er en av vertene som har hovedansvaret for det store #UKMkalaset. De har planlagt alt fra hvilke scener de forskjellige artistene skal på til hva slags snacks som skal stå på greenroom. I tillegg til dette har de som oppgave å sjekke inn alle artistene, hente dem til scenene de skal på og holde oversikt over det hele. Lila sier dette er hennes tredje år som deltaker på UKM og hennes første år på UKM festivalen.

Lila liker å ha kontroll, noe som er grunnen til at hun valgte å være vert. «Det blir spesielt morsomt når man har muligheten til å arbeide med kompetente og rutinerte mennesker», sier hun. «Alt tyder på at dette blir en veldig, veldig bra festival 
siden stemningen på UKM er spesiell, alle er så sosiale» fortsetter hun og peker på artistvertene hun arbeider med.