Vær sosial med URG på festivalen

Det beste med UKM er at man kan ha det utrolig moro, og er det noen som vet å ha det morsomt med UKM, så er det URGerne våre.

Foto: Mina Brathen | Tekst: Niklas Gløsen

URG står for ungdommens ressursgruppe og fungerer, som navnet tilsier, som en ressurs for alle deltakere og ansatte i UKM. Hovedmålet for URG er å gjøre UKM best mulig etter ungdommens ønske. De har denne  helgen hatt en planleggingshelg i Trondheim hvor de har forberedt seg til festivalen.

Fokuset i år er det sosiale og det blir derfor brukt svært lang tid på hvilke sosiale aktiviteter og konkurranser URG skal arrangere. Så om du digger Shanghai, speed-dating og andre bli-kjent leker, burde du glede deg masse til UKM-festivalen 2015!

I dag har URG brukt dagen til å planlegge hva som skal foregå hvor i Olavshallen. Det er alt fra workshops til TV-studio, og de planlegger i år å bruke lokalet i enda større grad enn tidligere. Halvveis gjennom sightseeingen i Olavshallen fant gjengen et forlatt rom med en ansamling av prøvedukker. Disse dukkene ble for en kort stund offisielle medlemmer av URG/UKM modeller.

DSC_3099