UKM gjør: MGPjr, episode 1

I miniserien «UKM gjør: MGPjr», møter vi fem ungdommer på veien deres fra UKM-festivalen til den direktesendte MGPjr finalen i Oslo Spektrum.

Mens publikum avgir sine stemmer går UKM’erne på scenen med et selvlagd innslag spesielt for tv-sendingen.

Deltakerne opptrådde i forskjellige kategorier på UKM-festivalen, men til MGPjr-finalen har de gått sammen for å skape et spektakulært sceneshow i Oslo spektrum. Med trekkspill, gitar, trommer, xylofon og dans kan man vente seg en opptreden utenom det vanlige. Det er ett velklingende innslag med masse humor, som rett og slett er en kamp om seerens oppmerksomhet. I tillegg til det tv-sendte showet, står deltakerne også for oppvarmingen av de nært 7000 publikummerne før TV-sendingen starter.

I episode 1 blir vi bedre kjent med danseren Lukas, og xylofonisten Nikolai.

 

http://tv.ukm.no/info/7297-UKM-gjr-MGPjr2015-Episode-1/