Som de sier: bare kjør på!

1. desember åpner påmeldingen til UKM.

Vi har derfor laget en studiosending der dere blant annet får se Daniela Reyes melde seg på som første deltaker på UKM 2016!

Fremover kommer det en studiosending i måneden, med ulike tema. Denne episoden viser det nye påmeldingssystemet, litt om hva UKM Media er, om hva man kan melde seg på med og ikke minst får dere høre Daniela spille og synge. Kanskje dere kan hente litt inspirasjon til deres UKM-innslag?

Gjestene i studio denne gangen er Daniela Reyes Holmsen, Sigurd Log Røren, Vishal Ighani og Oskar Fjørtoft Sandanger. Og Vegard Aglen som kommer til å være programleder for TV-studio i månedene fremover.

Har dere noen ønsker til hvem dere vil se i studio fremover, eller noen tema dere vil at vi skal ta opp, så er det bare og kommentere på innlegget eller sende oss en melding på facebook.