Magnus tar over snapchat

Kaos i kulissene, eller skøy og glede?

Langt inne i skogen i Hedmark ligger Åmot, en liten kommune kjent for en nedlagt pappfabrikk og en militærleir. Her bor Magnus Nordbekk, som tydeligvis elsker UKM. Vi lurte på hvordan UKM-hverdagen i Åmot egentlig er, og lot like godt Magnus ta kontroll på snapchat-brukeren vår i en uke.

Baking og pynting av kaker, møter med andre deltakere, tekniske prøver, husband og kunstutstilling er bare noe av det Magnus lover oss. Selv er vi nysgjerrige på om det blir kaos i kulissene, eller om alt bare bare er skøy og glede.

Du har kanskje sett filmen hvor Magnus forteller om hvorfor du bør melde deg på UKM?

ukmnorge

snapchat: ukmnorge

Følg oss, og følg Magnus

Neste uke er det en ny UKMer som får muligheten.
Kjenner du noen som burde overta UKMs snapchat for en uke? Tips oss!