Vi er stolte!

At det var så utrolig mange UKMere som var frivillige og ansatte i Ungdoms-OL, det visste vi ikke - det var UKMere over alt!

At det var så utrolig mange UKMere som var frivillige og ansatte i Ungdoms-OL, det visste vi ikke – det var UKMere over alt!

«Det er god grunn til å være skikkelig stolt av alle UKMere fra hele landet som har satt sitt preg på Ungdoms-OL både bak kamera, i TV-studio, som arrangører, musikere, dansere, konferansierer, sirkusartister og arenaprodusenter. Her har både idrettsutøvere, publikum og politikere fått oppleve noe av den gode følelsen og det fellesskapet som gjennomsyrer UKM. Forhåpentligvis vil dette føre til at enda flere ungdommer velger å engasjere seg i kulturaktiviteter framover»
– Torstein Siegel, daglig leder UKM

Vi er stolte over å se igjen så mange flotte ungdommer i et så stort arrangement! Her kan du se litt av hva unge arrangører i Hedmark gjorde da de tok i mot Kulturministeren på fakkelturnéens siste stopp; Hamar.

 

http://tv.ukm.no/info/7465-Fakkelfest-p-Hamar/