Vi leter etter band til ny kinofilm

Alle som deltar med musikk vil få opp valget om å melde seg på konkurransen

Frist: 28. februar

I filmen følger vi bandet Los Bando Immortale som skal delta på «NM i Rock». Med en vokalist som ikke kan synge og det lokale rallytalentet som sjåfør møter de en rekke utfordringer underveis! Når de kommer frem og åpner dørene inn til NM er det et UKM-band som står på scenen og spiller låten sin. Vil bandet ditt være med i filmen? Se nederst på denne siden.

Filmen spilles inn i vår, og kommer på kino våren 2018.

Har bandet ditt lyst til å være med i filmen?

Etter du har meldt deg på UKM med musikk vil det dukke opp informasjon på din side. Fyll ut og send inn skjemaet, og du er med i konkurransen om å bli bandet som står på scenen når Los Bando kommer til NM i Rock.

En jury bestående av bl.a. filmens regissør Christian Lo og komponist Eirik Myhr vil velge ut et UKM-band til denne rollen. For å være med må du sende inn video fra øving, sceneopptreden, musikkvideo eller lignende. Dette finner du mer info om i skjemaet.

Spørsmål om konkurransen? losbando@filmbin.no