Mashup-Marta

Deltok på UKM ved å lage en film med høydepunktene fra scenen.

Marta laget en mashup av sine favoritt-låter fra 2016, og hentet klipp fra scenen for å lage en film med highlights. Se intervjuet ovenfor.

Jeg spiller for det meste live, så dette er litt ukjent for meg egentlig.
– Marta om å lage en mashup

På forhånd lagde Marta utkast til forskjellige låter, før hun bestemte seg for den ene som hun tok med på UKM. Her satt hun sammen med flerkamera-teamet, og kunne plukke ut akkurat de klippene hun ønsket. Målet var å vise frem innslagene på en måte som passet fint til musikken.

Mashup er musikk som er mikset sammen av flere låter. Selv om hun har DJ-erfaring fra før, var dette en ukjent utfordring for Marta. I ettertid sier hun at det var vanskeligere enn hun hadde sett for seg, men det var gøy, og hun er veldig fornøyd med resultatet.

Her kan du kan se hele høydepunkt-filmen:

http://tv.ukm.no/info/9293-Hydepunkt-fra-scenen-UKM-festivalen-2016/