Disse skal hjelpe deg med tekst, foto, sosiale medier og video

Dette er de nye redaksjonslederne for 2019.


Inger Marie (Oppland)
Inger Marie skal ha rollen som foto-redaktør på UKM sin fylkesfestival i Oppland. Sammen med Anja fra Vest-Agder skal hun lage noen hjelpemidler for fotografene som gjør det lettere å være fotograf på UKM. I tillegg til foto har hun også en interesse for grafisk design, så om du har du noen spørsmål om foto eller design, er det bare å ta kontakt med Inger Marie.

– Jeg vil hjelpe deg å nå nye høyder!

Magnus (Østfold)
Magnus synes også at foto er det morsomste å jobbe med. På UKM i Østfold har han en liten gjeng som skal hjelpe han med å være en god redaksjonsleder. Sammen har de kompetanse innen både foto, sosiale medier, video og tekst.

– Det som er så moro med å ta bilder, er at du får minner du aldri glemmer, for du kan alltid se tilbake på dem. 

Ingeborg (Sogn og Fjordane)
Ingeborg og Kari-Louise skal jobbe sammen om UKM Media i Sogn og Fjordane. Der er de med gjennom et samarbeid som klassen deres har med UKM. Klassen skal i hovedsak levere flerkamera, mens Ingeborg og Kari Louise skal jobbe med det redaksjonelle. Deres fokus kommer i hovedsak til å ligge på tekst og sosiale medier.

Kari-Louise (Sogn og Fjordane)
Kari-Louise er liker også å jobbe med sosiale medier. Hun har  en Instagrm-profil der hun legger ut bilder av resultater og make up-tutorials.

– UKM er ikke bare en bra plass å møte nye folk, men en plass der du kan være deg selv 100%. Her kan du utvikle kreativiteten din, og vise talentet ditt.

Christian (Buskerud)
Christian liker å jobbe med video, og videografikk. Han har vært med på UKM tidligere, og har blant annet vært med å lage grafikk til UKM sitt samarbeid med MGPjr, som ble sendt på NRK. Trenger du hjelp med å redigere en video, eller kanskje du vil lære mer om grafikk – da er Christian personen å kontakte!

Anja (Vest-Agder)
Anja elsker å ta bilder, og har gjort dette både på UKM og på forskjellige musikk-festivaler. Hun vet nesten ikke hva fritid er, for hun prøver å fylle opp den tiden hun har så godt hun kan med mange oppdrag. Hun skal sammen med Inger Marie lage hjelpemidler til fotografene på UKM, slik at det blir en litt lettere jobb.

– Jeg vil utfordre deg på ting du ikke kan, og veilede deg sånn at du får det til.