Dette skjedde på Arendalsuka 2023

UKM var på Arendalsuka i år også! Vi, sammen med våre gode venner i Kulturtanken , Norsk kulturskoleråd , Ungdom og Fritid, Norsk kulturforum – og mange flere – gjennomførte mye interessant og mye moro på Kulturkammeret under årets Arendalsuke. Vi

UKM var på Arendalsuka i år også! Vi, sammen med våre gode venner i Kulturtanken , Norsk kulturskoleråd , Ungdom og Fritid, Norsk kulturforum – og mange flere – gjennomførte mye interessant og mye moro på Kulturkammeret under årets Arendalsuke.

Vi startet mykt på mandag ettermiddag på takterrassen på Kulturkammeret med en markering av fritidsklubbens 70-årsjubileum og Norsk Kulturskoleråds 40-årsjubileum. Så ble tirsdag en dag stappfull av datakultur i Smia og Kraftverket scene hvor politikere og fagfolk fikk diskutere ulike prosjekter og den kommende dataspillstrategien. For å få taletid måtte politikerne spille Mario Party, og den som vant fikk lengst taletid, og siste ordet. Onsdag og torsdag ble barn og unges stemme satt på agendaen – og torsdagen avsluttet vi med at ungdom fikk stille spørsmål direkte til lederne av de nevnte organisasjonene over i podcasten «Kulturtanker»

Opptak av tirsdagens arrangementer finner du her

Podcasten og opptaker fra Arendalsuka finner du her.

Hvis du vil se alle programpostene fra Kulturkammeret, og finne informasjon og kontaktinformasjon knyttet til dem, så kan du se her: https://bit.ly/ukmarendalsuka2023