UKM-håndbok til deg som jobber med UKM

Årets store nyhet, en splitter ny UKM-håndbok! Nå er den her! Fylkesnettverket og UKM Norge har arbeidet med denne i 2023 – og...

Årets store nyhet, en splitter ny UKM-håndbok!

Nå er den her! Fylkesnettverket og UKM Norge har arbeidet med denne i 2023 – og nå kan den endelig distribueres til alle dere som jobber med UKM rundt i hele landet. Håndboka er laget for deg som har ansvar for gjennomføring av UKM i en kommune, eller som er engasjert i arbeid med UKM på andre måter. Den forklarer hvorfor UKM finnes, hva UKM er og hvordan du kan utnytte og utvikle UKM der du bor.

Vi håper du får glede og nytte av håndboka, som kan bestilles gratis som fysisk hefte i vår nettbutikk (du betaler kun ekspedisjonsgebyr og porto). Da har du noe håndfast å ta og holde på, og notere i hvis du vil.

Vi har også laget en egen digital versjon som du kan laste ned som PDF, den er tilgjengelig med en gang – og du kan hive deg over den så fort kaffen er ferdig trakta.

Link til nedlasting av digital versjon her https://handbok.ukm.no/handbok/